markiza.of.ua
Якість, якій довіряють.

Коробові маркізи від компанії SKR в 2019 році

19-07-2019
Коробові маркізи від компанії SKR в 2019 році

Звернувшись в нашу компанію можна придбати висувні маркізи, касетні маркізи, терасні маркізи, маркізи для альтанок, маркізи для зимових садів, маркізи для балконів, маркізи для кафе та ресторанів. Також ми реалізуємо такий популярний тип сонцезахисних конструкцій як коробові маркізи.

Коробові маркізи часто можна побачити над вітринами різних закладів, де вони виконують не тільки сонцезахисну функцію, а й функцію зовнішньої реклами. Також не рідкісні випадки, коли коробові маркізи встановлюють над вікнами та на балконах.

Серед вагомих аргументів на користь коробових сонцезахисних конструкцій можна виділити їх низьку вартість та високий рівень вітростійкості. Не можна також не згадати і про зовнішні якості даних конструкцій. При правильному виборі кольору тканини, дані сонцезахисні конструкції відмінно вписуються в будь-який екстер'єр споруди.

А для підбору кольору тканини, на нашому сайті є відмінний інструмент – 3d візуалізатор, який і розроблений нашими фахівцями для допомоги в підборі тканини всім нашим клієнтам. Також на нашому сайті можна прорахувати вартість коробової маркізи в онлайн-калькуляторі.

Цей сайт можливо орендувати або купити
вгору