markiza.of.ua
Якість, якій довіряють.

Маркізи для альтанок від компанії SKR в 2019 році

14-06-2019
Маркізи для альтанок від компанії SKR в 2019 році

Для більш комфортного перебування всередині альтанки або веранди в жаркий період року, краще використовувати спеціальні сонцезахисні системи, які і створюються безпосередньо для цієї мети.

Сферою діяльності компанії SKR є реалізація сонцезахисних конструкцій на всі випадки життя, і сонцезахист альтанок та веранд не є винятком. Тому і в 2019 році раді надати вам можливість придбати сонцезахист, який оптимально впишеться для вашої веранди або альтанки.

Якщо ви розглядаєте варіант з придбанням висувної маркізи, то радимо вам зупинити свій вибір на висувній ліктьовій маркізі Sirius. Якщо ви хочете купити висувну маркізу касетного типу, то цю потребу легко задовольнить висувна касетна маркіза Ares від іспанського виробника Gaviota Simbac.

Також радимо вам розглянути варіант установки висувних маркіз з падаючим ліктем Italia. Завдяки цим ліктям, сонцезахисна конструкція більш стійка до вітрових навантажень, а кут нахилу такої маркізи регулюється за лічені секунди.

Якщо ж ви в пошуках вертикальних маркіз, то в нашому арсеналі є дві пропозиції. Перша - це встановити вертикальні маркізи Sandra від італійського виробника BAT S.р.А. Альтернативна ж пропозиція - це встановити вітростійкі тканинні ролети (рефлексолі), які створені саме для захисту альтанки від сонця та атмосферних опадів.

Отримати консультацію та підібрати оптимальну сонцезахисну систему ви можете у наших фахівців. Для цього телефонуйте нам за вказаними на сайті номерами телефону або пишіть нам на електронну пошту.

Цей сайт можливо орендувати або купити
вгору