markiza.of.ua
Якість, якій довіряють.

Балконні маркізи від компанії SKR в 2019 році

17-05-2019
Балконні маркізи від компанії SKR в 2019 році

Сонцезахисні маркізи покликані не тільки захищати від сонця тераси, літні майданчики, вітрини, альтанки, веранди, а й балкони! І кількість конструкцій, які використовуються саме для сонцезахисту балкону, не обмежується 1-2 варіантами. У 2019 компанія SKR пропонує нашим клієнтам безліч моделей маркіз, серед яких підібрати оптимальний варіант зможе абсолютно кожен.

Якщо Ви бажає встановити на свій балкон маркізу висувного типу, то Вам підійде як варіант з установкою моделі ліктьової маркізи Sirius, так і варіант c установкою касетної маркізи - касетні маркізи Ares та Kyma.

Якщо Ви хочете, щоб ваша маркіза була більш стійка до вітрових навантажень, то рекомендуємо балконну маркізу з падаючим ліктем Italia. Вагомий плюс даної маркізи в тому, що кут зміни нахилу сонцезахисної конструкції моментальний.

Якщо Ви володієте балконом великого розміру, то як варіант можна встановити маркізу Malaga, яка захищає від сонця в горизонтальній та вертикальній площині.

Також для вашого балкона ми готові запропонувати Вам вертикальні маркізи Sandra та вітростійкі тканинні ролети, які виконують аналогічні функції.

Більш детальну інформацію про перераховані вище маркізи читайте на нашому сайті. На нашому сайті Ви також можете переглянути фото та відео матеріали про кожну модель, а при бажанні можете прорахувати вартість певної моделі за лічені секунди. Також для зручності користуйтеся нашим каталогом балконних маркіз.

Цей сайт можливо орендувати або купити
вгору