markiza.of.ua
Якість, якій довіряють.

Касетні маркізи від компанії SKR в 2019 році

24-05-2019
Касетні маркізи від компанії SKR в 2019 році

Одним з різновидів висувних маркіз є касетні маркізи, які мають ряд вагомих переваг, на які слід звернути пильну увагу на етапі вибору сонцезахисної конструкції.

Касетні маркізи мають більш естетичний зовнішній вигляд ніж класичні висувні маркізи. Завдяки тому, що конструкція маркізи в складеному вигляді ховається в касету, механізм маркізи і її тканина менш схильна до впливу атмосферних опадів.

Асортиментний ряд висувних касетних маркіз в компанії SKR представлений двома новітніми моделями. Це касетні маркізи Ares та Kyma від іспанського виробника Gaviota Simbac. Висувна касетна маркіза Ares - це комбінація сучасного дизайну, компактності та доступної ціни! Висувна касетна маркіза Kyma, в свою чергу призначена для накриття майданчиків великого розміру.

Більш детальну інформацію про наші касетні маркізи дивіться безпосередньо на сторінках нашого сайту, а щоб дізнатися скільки буде коштувати касетна маркіза будь-якого розміру та конфігурації, радимо скористатися нашим калькулятором вартості сонцезахисних конструкцій.

Якщо у Вас є будь-які питання по касетним маркіза або будь-яким іншим моделям сонцезахисних систем, наші фахівці в телефонному режимі завжди раді проконсультувати Вас.

Цей сайт можливо орендувати або купити
вгору