markiza.of.ua
Якість, якій довіряють.

Маркізи для ресторанів від компанії SKR в 2019 році

07-06-2019
Маркізи для ресторанів від компанії SKR в 2019 році

На календарі літо, а це означає, що багато закладів для своїх відвідувачів облаштовують літні майданчики, так як в такий період часу, відвідувачам набагато комфортніше перебувати на свіжому повітрі. А щоб відвідувачі себе максимально комфортно почували, вкрай необхідно подбати про такий елемент як сонцезахисний навіс.

У 2019 році компанія SKR пропонує власникам ресторанів, кафе, барів та інших закладів великий асортимент сонцезахисних систем, тому підібрати оптимальний варіант під конкретний майданчик не складе великих труднощів.

Якщо у вас є бажання придбати висувну сонцезахисну маркізу, то наша компанія рада запропонувати такі моделі висувних навісів: ліктьові маркізи Sirius, касетні маркізи Ares та Kyma, висувні маркізи з падаючим ліктем Italia, горизонтальні висувні маркізи Giant та Golem.

Також великим попитом користуються конструкції, які створені спеціально для сонцезахисту терас та літніх майданчиків – це терасні маркізи пергольного типу ZEN та маркізи Malaga, які забезпечують сонцезахист в двох площинах (горизонтальній та вертикальній).

Якщо Ви зацікавлені встановити стаціонарний навіс, то для вас у нас також є відмінне рішення – встановити стаціонарний, розбірний, тканинний навіс від сонця та дощу Patio.

Також ми пропонуємо й інші сонцезахисні конструкції, з повним переліком яких Ви можете ознайомитися на сторінках нашого сайту!

Цей сайт можливо орендувати або купити
вгору