markiza.of.ua
Якість, якій довіряють.

Оновився онлайн-калькулятор вартості маркіз від компанії SKR

22-05-2019
Оновився онлайн-калькулятор вартості маркіз від компанії SKR

Сервіс "Маркізи - це просто" створений компанією SKR для підвищення якості послуг! При створенні даного сервісу у технічного відділу столу мета - зробити максимально зручний інструментарій, на якому наші потенційні клієнти могли не тільки вивчити асортимент нашої сонцезахисної продукції, а й за лічені секунди дізнатися вартість маркізи, навісу, тканинної ролети.

Саме для останньої мети і був створений онлайн-калькулятор вартості. Користуючись даними калькулятором Ви безпосередньо на сайті можете прорахувати вартість наших сонцезахисних систем: висувних маркіз, терасних маркіз, маркіз для ресторану, вітростійких тканинних ролетів, маркіз для зимового саду, маркіз для балконів, маркіз для вікон, вертикальних маркіз, ковшових маркіз, маркіз для альтанок.

Щороку ми не тільки оновлюємо прайс даного калькулятора та актуалізуємо товарну номенклатуру, а й намагаємося зробити цей інструмент ще більш зручним. Останнім нововведенням стало додавання зображень певних сонцезахисних конструкцій з зазначенням напрямків (ширина, висота, виліт). При підрахунку вартості маркізи, навісу та тканинної ролети, дані ілюстрації допомагають правильно поставити розміри в форму калькулятора.

Цей сайт можливо орендувати або купити
вгору