markiza.of.ua
Якість, якій довіряють.

Терасні маркізи від компанії SKR в 2019 році

15-05-2019
Терасні маркізи від компанії SKR в 2019 році

Компанія SKR в 2019 році оновила асортиментний ряд сонцезахисних конструкцій, тому кожен бажаючий знайде для себе оптимальний варіант захисту від сонця та дощу. Якщо говорити про терасні маркізи та навіси, то варіантів як захистити терасу або літній майданчик свого будинку або закладу дуже багато.

Це і висувні маркізи, яку в свою чергу діляться на класичні ліктьові маркізи, висувні маркізи касетного типу, висувні маркізи з великим вильотом.

Також компанія SKR рада запропонувати нашим клієнтам спеціальні терасні маркізи, які і спроектовані для сонцезахисту терас та майданчиків, і розраховані на високе вітрове навантаження. До цієї категорії маркіз відносяться маркізи Malaga (виробник: BAT S.р.А, Італія) та маркізи ZEN (виробник: Gaviota Simbac, Іспанія). Маркіза Malaga - терасна маркіза, яка створює тінь в двох площинах: горизонтальній та вертикальній. Маркіза ZEN в свою чергу має вигляд стандартної перголи з підвішеною тканиною, яка відсувається в сторону. Дані маркізи є ідеальним варіантом для накриття майданчиків вуличних кафе, ресторанів, готелів, а також для накриття терас заміських будинків.

Якщо Ви більше прихильник стаціонарних навісів, то для Вас у нас є відмінна пропозиція у вигляді установки стаціонарного тканинного навісу Patio. Не можемо не перерахувати незаперечні переваги даної конструкції: естетичний вигляд, високий рівень стійкості до поривів вітру, можливість складання та демонтажу в короткий проміжок часу, можливість фарбування конструкції навісу в будь-який колір по RAL. Особливу увагу слід приділити накриттю навісу. В якості накриття навісу, як і у всіх наших маркіз, використовується найкраща маркізна акрилова тканина австрійського виробника - фірми Sattler. Дана тканина не вигорає на сонці, має брудо / пило / водовідштовхувальні властивості, дихаюча, захищає від ультрафіолетових променів.

Вибирайте терасну маркізу для своїх цілей, консультуйтеся з нашими фахівцями, вибирайте колір тканини з обширного каталогу, рахуйте вартість терасної маркізи в нашому онлайн-калькуляторі та отримуйте від роботи з нами тільки найпозитивніші емоції!

Цей сайт можливо орендувати або купити
вгору