markiza.of.ua
Якість, якій довіряють.

Висувні маркізи від компанії SKR в 2019 році

10-05-2019
Висувні маркізи від компанії SKR в 2019 році

Компанія SKR щорічно реалізує велику кількість сонцезахисних конструкцій, в тому числі і висувні маркізи, які протягом багатьох років утримують лідируючі позиції в даному сегменті. У 2019 році ми раді представити Вам такі варіації висувних сонцезахисних навісів / маркіз:

Висувні ліктьові маркізи. На зміну висувним маркізам Riviera та Rodi прийшла іспанська висувна маркіза Sirius, яка за короткий проміжок часу стала лідером продажів серед всіх висувних конструкцій. Дана маркіза ідеально підійде як для сонцезахисту тераси кафе чи ресторану, так і для балкону та вікон / вітрин.

Касетні висувні маркізи. Серед касетних висувних маркіз також з'явилися зміни. На зміну французької маркізи Fetuna прийшли новинки від іспанського виробника Gaviota Simbac - висувні касетні маркізи Ares та Kyma. Дані маркізи поєднують в собі сучасний дизайн, компактність та доступність.

Висувні маркізи з падаючим ліктем (модель Italia). Дана модель сонцезахисних висувних конструкцій протягом багатьох років виручає всіх бажаючих захистити свої вікна, балкон та вітрини від сонця та дрібного дощу! Завдяки своїй низькій ціні та простоті використання, дана модель і в 2019 році є однією з кращих сонцезахисних конструкцій висувного типу.

Висувні маркізи з великим вильотом. Для цієї категорії сонцезахисних навісів відносяться дві моделі італійських маркіз: Golem та Giant.

Більш детальну інформацію (опис, технічні характеристики, фото, відео) про кожну висувну модель, Ви легко знайдете на нашому сайті. У розділі "Калькулятор" можна за декілька кліків дізнатися вартість будь-якої сонцезахисної висувної конструкції. За детальною консультацією звертайтеся до наших фахівців. Ми завжди раді Вам допомогти стати власником кращої висувної маркізи.

Цей сайт можливо орендувати або купити
вгору