markiza.of.ua
Якість, якій довіряють.

Маркізи для вікон від компанії SKR в 2019 році

31-05-2019
Маркізи для вікон від компанії SKR в 2019 році

Один з варіантів як захистити вікна або вітрини від палючого сонця - це встановити спеціальні сонцезахисні конструкції, які створені безпосередньо для цієї мети. Компанія SKR вже протягом багатьох років реалізує сонцезахисні системи всіх типів, і сонцезахист вікон не є винятком.

У 2019 році компанія SKR пропонує безліч сонцезахисних систем для вікон, про деякі з яких варто сказати кілька слів, та докладніше про які Ви можете дізнатися на сторінках нашого сайту.

Якщо для Вас важливо, щоб маркіза від сонця була більш стійка до вітрових навантажень, то рекомендуємо Вам звернути свою увагу на маркізу з падаючим ліктями Italia. Дана маркіза має високий попит для бажаючих встановити маркізу не тільки на вікна, але і для свого балкона.

Якщо Ви хочете не тільки захистити вікна або вітрини від сонця, але і також використовувати дані конструкції як елемент зовнішньої реклами вашого бренду, то доцільно встановлювати ковшеві (коробові) маркізи.

Якщо Ви віддаєте перевагу вертикальним конструкцім, то для Вас ми можемо запропонувати вітростійкі тканинні ролети.

Всі перераховані вище сонцезахисні системи для вікон можуть бути встановлені як на ручному управлінні, так і на автоматичному. Також варто відзначити, що у всіх наших сонцезахисних конструкціях використовується найкраща маркізна тканина австрійської фірми Sattler. Всі колірні варіанти даної тканини Ви можете побачити, перейшовши в розділ Тканини на нашому сайті.

Цей сайт можливо орендувати або купити
вгору